See you soon

This page is under construction. For further information please contact us by email ([email protected]) or phone (+0031 6 855 126 07).

Timo (1963) is een balans-expert, die weet dat inspanning en ontspanning onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Hij is de stem en grondlegger van De Leefstijltrainers en het bezielde bewijs van zijn visie op optimale gezondheid.

Zijn levenservaring in combinatie met zijn brede kennis van hardlopen, trainingsleer, levensbeschouwing, psychiatrie en meditatie maken Timo uniek.

Timo was in zijn jonge jaren lid van de Nederlandse jeugdselectie judo. Daarna legde hij zich toe op het lange-afstandslopen. Een marathon was al snel niet ver genoeg meer. Een wedstrijd van 100 kilometer werd zijn piek.

Timo werd trainer loopgroepen en docent bijscholing ‚ÄėHardlopen als therapie‚Äô bij de KNAU en volgde vele jaren les in Alexander Techiek, Feldenkrais, bio-energetica, uiteenlopende soorten meditatie en ademhalingstechnieken.

Halverwege de jaren ’90 ontwikkelde Timo het Dynamos-programma, dat de inhoudelijke basis vormt voor de bewegingsprogramma’s van De Leefstijltrainers.

Hij volgde de HBO-opleiding theologie en levensbeschouwing en werd levensbeschouwelijk begeleider/counselor.

Naast leefstijltrainer werkt Timo als GGZ-verpleegkundige bij de opnamekliniek van het Sinai Centrum. Hij is auteur van artikelen over met name over de verbindingen tussen psychiatrie en levensbeschouwing.

Timo heeft langdurig gereisd en verbleven in andere delen van de wereld (o.a. Azi√ę, het Midden-Oosten en Nieuw-Zeeland).


Voor informatie over Timo‚Äôs sprekerstarief, stuur een e-mail naar [email protected].


Timo

 

Tim


Tim (1978) is goed in analyseren en organiseren en is doelgericht. Hij heeft een brede interesse in sport, trainingsleer, voeding, natuur en de kunst van het leiden van een gelukkig leven.

In 2014 rondde Tim de opleiding tot tuinontwerper af en richtte hij zijn ontwerpbureau De Tuintekenaar op.

Na in zijn jeugd vooral te hebben gebadmintond en gevoetbald, heeft hij in zijn twintiger jaren vooral veel op de racefiets gezeten. In de laatste jaren legt hij zich toe op hardlopen. Hij doet dit met veel oog en aandacht voor loop- en trainingstechnieken.

In zijn werkzame leven heeft Tim als stafmedewerker en leidinggevende de Geestelijke Gezondheidszorg van binnen en van buiten leren kennen. Hij gaf leiding in de kinder- en jeugdpsychiatrie, aan afdelingen voor volwassenenzorg, aan teams in de ouderenzorg en de langdurige zorg, op poliklinieken en opnameklinieken. Op dit moment is Tim directeur van De Geheime Tuin, een organisatie voor kinder- en jeugdtherapie.