See you soon

This page is under construction. For further information please contact us by email ([email protected]) or phone (+0031 6 855 126 07).


Wat verwachten we van je?

Herken je jezelf in onze visie? En sluit je leefstijl aan bij ons gedachtegoed? Wordt dan Leefstijltrainer.

Je biedt de programma’s van De Leefstijltrainers aan. Dat kunnen alle programma’s zijn, maar het mag ook een beperkt deel zijn.

Je hebt de ambitie om je voor langere tijd te verbinden met De Leefstijltrainers en je bent bereid je te (laten) scholen en je vakkennis en vaardigheden te blijven verbeteren en ontwikkelen.

 

Ben je ge√Įnteresseerd, heb je relevante beroepsopleidingen als begeleider in de zorg en/of als sportinstructeur, dan maken wij graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om contact op te nemen met Timo van Kempen of Tim Kops.

Wat bieden we je?

Je profiteert van professionele marketing en van samenwerking met de andere trainers. Dankzij de onderscheidende, herkenbare communicatiemiddelen krijg je meer klanten om te kunnen doen wat je graag doet; mensen helpen hun leven te verlichten!

Aansluiting bij De Leefstijltrainers is gratis. We verwachten wel van je dat je onze vierdaagse opleiding volgt. Daarna draag je een klein deel van je inkomsten af aan De Leefstijltrainers. Huisstijl- en marketingmiddelen staan voor inkoopsprijs ter beschikking. Je bepaalt zelf van welke je gebruik maakt.

Verder voegen wij je toe aan onze aansprakelijkheidsverzekering en sluit je aan bij onze klachtenregeling. Daarnaast heb je geen omkijken naar de ledenadministratie en de betaling van de deelnemers. Dat regelen wij namelijk voor je!

De Leefstijltrainers geven je alle ruimte voor ondernemerschap!