Onze samenwerkingspartners

Geloof jij ook dat je andermans leven kunt verlichten door gezondheid en bezieling te faciliteren? Ben je ge√Įnteresseerd in samenwerking met De Leefstijltrainers? We horen graag van je. We werken samen met onderstaande partners.


Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie

Voor de KNAU is Timo van Kempen docent voor de bijscholing ‚ÄėHardlopen als therapie‚Äô voor gediplomeerd looptrainers.


Marieke Krans, consultatief antroposofisch arts

Voor onze deelnemers kan er een korte verwijslijn zijn voor een consult indien ondersteuning van de klachten met (antroposofische) medicatie overwogen wordt. Marieke Krans heeft in het verleden als revalidatie-arts gewerkt. Marieke werkt tevens als somatisch arts GGZ en psychiatrisch arts.

Gemeente Nieuwegein

De Leefstijltrainers werken samen met de gemeente Nieuwegein in het kader Bewegen op Recept. Mensen kunnen op verwijzing van de huisarts, tegen gereduceerd tarief deelnemen aan het programma.


Kees Aaldijk, transpersoonlijke en integrale psychotherapie en coaching

In bijzondere situaties kan hier specifiek worden ingegaan op eventuele psychische achtergronden die een rol spelen bij psychische problemen. 

Atletiekvereniging Atverni

De atletiekbaan In Nieuwegein is de thuisbasis voor veel van onze trainingen. We werken samen met de vereniging om deelnemers aan onze programma’s na afronding een passend vervolg te kunnen bieden.


Patrick Luijten, (sport)fysiotherapie, manuele therapie en medische training

Deelnemers aan onze programma‚Äôs, kunnen hier snel terecht voor een consult indien hier aanleiding toe is.