See you soon

This page is under construction. For further information please contact us by email ([email protected]) or phone (+0031 6 855 126 07).

 

Ademhalingsoefeningen

Een goed ademhalingspatroon bevordert fysiek herstel en is de basis voor een goede gezondheid. Daarom doe je oefeningen om een rustig verlopende, goede uitademing op gang te krijgen. Je oefent liggend, zittend, staand en bewegend.


Ontspanningsoefeningen

In het begin doe je deze oefeningen zittend, soms ook liggend. Je leert technieken om je aandacht zo te richten dat je meer lichaamsbewustzijn krijgt en meer ontspanning oproept. Al snel combineer je deze oefeningen met je bewegingen.


Coördinatie- en houdingsoefeningen

We bewegen vaak onbewust verkrampt. Met coördinatieoefeningen leer je om ontspanning te handhaven in je bewegingen. Je leert ook om je lichaamshouding bij te sturen. Zo oefen je met ontspanning en ontwikkel je correct lichaamsgebruik.


Hardlopen en wandelen

Het opbouwen van het uithoudingsvermogen staat centraal tijdens het loopgedeelte. De manier waarop je hardloopt is even belangrijk als het lopen zelf. De focus ligt niet op de prestatie, maar op het totaalproces. Je krijgt weer vertrouwen in je lichaam en daarmee ook op andere gebieden van je leven.