See you soon

This page is under construction. For further information please contact us by email ([email protected]) or phone (+0031 6 855 126 07).

L. uit ..., 50 jaar

Ik heb Timo ervaren als iemand die praktisch en theoretisch goed onderlegd is t.a.v. psychische en spanning-gerelateerde (sport)klachten. Timo is daarnaast ervaringsdeskundige op loopgebied. Hij komt zeer vriendelijk over en maakt makkelijk contact.
Voor mij heeft Timo met name mijn (loop)verwachtingen helpen managen. Ik ben bekend met hardlopen maar na een periode van terugval ontbrak het mij aan zin en energie om de training weer op te pakken. De prestatiedruk die ik mijzelf oplegde werd een blokkade en maakte dat ik niet zonder hulp van buitenaf verder kon. Door oefeningen voor ademhaling en ontspanning vond ik rust en kreeg ik mijn energie terug om te lopen. Ik loop weer met plezier en zit op schema voor de volgende uitdaging!

R.M. Koppen, huisarts, Haarlem

Hierbij wil ik mijn waardering uitspreken voor de gunstige effecten die u bereikt met uw sportbegeleiding bij onze pati√ęnten, die psychische problemen hebben. Middels uw begeleiding reageren zij psychisch veel alerter en zelfbewuster. Daarnaast zijn zij conditioneel ook duidelijk verbeterd. Hopelijk kunt u deze begeleiding nog lange tijd voortzetten.

C.A.M. Limmen, huisarts, Haarlem

Bij deze wil ik u aanmoedigen om door te gaan met uw hardloopprogramma bij mensen met psychosomatische klachten. In mijn praktijk hebben twee pati√ęnten er veel baat bij gehad. Succes!

Verzekeraar Zilveren Kruis, 1996

Uit de periode dat de bewegingsprogramma's onderdeel waren van Stichting Dynamos
Meer dan een jaar heeft u voor onze verzekerden training gegeven. Blijkens uw zeer complete rapportage is een groot deel van onze verzekerden geheel of gedeeltelijk klachtenvrij geworden. Wij waarderen uw inzet voor onze verzekerden en de wijze waarop u een en ander gestalte heeft gegeven.

G. uit Ede, 40 jaar

Na een lange periode met psychische klachten is het sporten en bewegen op een laag pitje komen te staan. Als ik weer wilde trainen, merkte ik dat het een averechts consequentie had met hetgeen wat je denkt te bereiken met bewegen en sporten. Gevolg is dat ik wat minder goed in mijn vel zat en mijn conditie afnam, iets wat bijdraagt aan de aanhoudende klachten.
Via via kwam ik in aanraking met Timo. Gezamenlijk hebben we diverse onderwerpen besproken waarbij de eerste 3 √° 4 bezoeken als kennismaking konden worden beschouwd.
Na deze kennismaking probeert Timo een passend pakket te maken. Zie het als een maatpak dat exact aansluit. Daarna volgt een volgende stap waarbij je steeds meer beweegt en heel langzaam/ongemerkt weer beter gaat voelen. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van een app waarmee persoonlijk feedback als dagelijkse kost kan worden beschouwd. Uiteindelijk moet je het zelf doen, maar een goede begeleider/klankboard met wie je kan sparren en die een stok achter de deur houdt, doet wonderen. Zijn ervaring in het omgaan met deze klachten merk je en hij ziet de dingen die aandacht nodig hebben, welke stap voor stap worden behandeld. Uiteindelijk gaat het stukken beter met me; ik beweeg meer, ben afgevallen en heb minder last van de klachten.
Het is een aanrader voor degene die zoekende zijn naar een oplossing voor psychische klachten en niet goed weten hoe hier mee om te gaan.

A. van K. uit Haarlem, 45 jaar

Op advies ben ik aan het trainingsprogramma begonnen. In eerste instantie dacht ik; dat is niets voor mij, maar ik moet zeggen het heeft mij echt geholpen. Juist het bewegen is het eerste wat je laat als je niet lekker in je vel zit. De combinatie praten, bewegen en medicijnen hebben me er weer bovenop geholpen. Ik denk dat andere mensen er ook baat bij kunnen hebben.